Selskapslokaler

Skal du feire fødselsdagen din, konfirmasjonen til datteren i huset, skal du ha mange på besøk og trenger mer plass enn du har i stuen, eller skal du rett og slett ha en fest? Borettslaget har flotte selskapslokaler!

Vi har i 2013 pusset opp selskapslokalene.

Vegger og tak er nymalte. Vi har fått nye gardiner og plissegardiner, nye møbler i salongen og helt nytt kjøkken.Vi håper beboerne vil sette pris på lokalene og ta godt vare på dem.

 • For å minske slitasjen på spisebordene skal de ikke flyttes eller slås sammen etter bruk. Hver bruker gjør de endringene i møblering som er nødvendig for eget arrangement.
 • Spisestuestolene stables langs veggen for å gjøre det enkelt for renholderne å komme til.
 • Alle møbler med stofftrekk har fått en runde med impregnering, men det er viktig at man fjerner søl og flekker umiddelbart for å unngå at det setter seg fast og må renses.
 • Gulv og toaletter vaskes av vaskebyrå to ganger i uken, men rommene skal ryddes og rengjøres av leietaker etter bruk, slik at nestemann kan ta dem i bruk uten ytterligere rengjøring.

Lokalene består at et velutstyrt kjøkken med alt du behøver av servise/bestikk og utstyr for en større forsamling, stor salong og en liten og en stor sal, med det du behøver av bord og stoler for å benke en større forsamling.

Beboerne kan leie selskapslokalene for kr 400,- per døgn. Leietiden går fra kl 1100 til 1100 neste dag, slik at man har mulighet til å rydde og rengjøre dagen etter. Rommene skal ryddes og rengjøres etter bruk. 

Her er lenken til vår bestillingsløsning. Her kan man se om det er ledig og legge inn reservasjon. https://romis.no/booking/meklenborg. Man får da en bekreftelse på reservasjon, men en endelig bekreftelse på bestilllingen må være mottatt fra kontoret før den er gyldig.

Bestilling kan også gjøres  hos daglig leder/vaktmester. Send forspørsel på epost til meklenborg@meklenborg.no  eller vaktmester@meklenborg.no, eller ring i kontortiden, tel 22 49 45 19. 

Avbestilllingsfrist for leie av lokalene er 14 dager før bruk, ellers må man betale leien.

Man kan få tilgang til  selskapslokalene på egne brikker, slik at den som leier slipper å hente brikke på kontoret. 

Ved bestilling oppgir beboer hvilket brikkenummer man ønsker tilgang på, så legger vi inn dette på brikken. Både grønne og hvite brikker kan benyttes til dette. NB: Husk at kontoret ikke er betjent på fredager, så registering av leie og adgang på brikker må være sendt inn senest torsdag kl 1300

 

Dersom man ønsker å hente brikker må disse hentes på kontoret i Hovseterveien 44C i trefftiden.

Koronatiltak gjør at det er nye regler for leie av lokalene:

 • Lokalene leies ut til kun ett arrangement pr helg, og ikke i ukedagene.
 • Leietakere må forholde seg til myndighetenes regler for smittebegrensning
  • Antall deltakere i arrangementet må følge de til enhver tid gjeldende bestemmelser.
  • Holde avstand til hverandre
  • Håndvask / desinfisering
  • Skriftlig oversikt over hvem som er til stede
 • Leietakerne vasker over berøringsflater med såpe og vann eller desinfiseringsmidler etter bruk. Leietaker må ha med desinfeksjonsmidler, egne rene kluter, håndklær osv., som tas med igjen etter bruk.
 • Ellers gjelder de vanlige reglene for leie av lokalene, opprydding og renhold.

REGLER FOR UTLÅN AV FELLESROMMENE I HOVSETERVEIEN 52

 1. Bare beboere i borettslaget kan stå som ansvarlige låntakere av fellesrommene til private arrangementer for seg selv eller de familiemedlemmer som bor i borettslaget. En voksen person fra husstanden må være tilstede på arrangementet.
 2. Musikkinstrumenter, stereoanlegg o.l. må ikke brukes etter kl. 24.00 og må før dette tidspunkt kun brukes innenfor et akseptabelt støynivå. Det må til enhver tid påses at dører og vinduer holdes lukket av hensyn til naboer. Røyking er ikke tillatt.
 3. Alle rom skal være forlatt, lukket og låst senest kl.01.00. Låntaker er ansvarlig for at lys er slukket og dører og vinduer stengt.
 4. Møbler med stofftrekk (sofaer stoler og spisestoler) må tørkes av umiddelbart hvis det søles på dem.
 5. Låntaker er ansvarlig for at lokalene er ryddet og rengjort, inkl. toaletter, kjøkkenbenker og -utstyr tilhørende stedet, senest den påfølgende dag kl. 11.00. Komfyr og stekeovn må også rengjøres etter bruk. Lokalene skal være i en slik stand at de skal kunne overtas av andre uten ytterligere rengjøring. Låntaker er likeledes ansvarlig for å påse at det ikke forsøples utenfor lokalene, og at nøkler tilbakeleveres.
 6. Bilder skal ikke tas ned fra veggene, lysrør skal ikke skrus ut. Møbler skal settes på plass.
 7. Spisebord kan stå i oppslått i spisesalene, det er ikke nødvendig å slå dem sammen eller flytte dem frem og tilbake mer enn nødvendig. Spisestuestoler stables langs veggene.
 8. Lånetaker er økonomisk ansvarlig ved eventuelle skader på rom, inventar og utstyr eller annet brudd på avtalen. Ballonger, girlandere etc må ikke festes med stifter i takplater eller vegger. Teip kan benyttes, men må fjernes etter bruk.
 9. Borettslaget er ikke ansvarlig for eiendeler som settes igjen i lokalene, og det anbefales å ta med seg verdisaker, drikkevarer etc hjem om kvelden.
 10. Lånetaker må selv holde oppvaskkluter og -håndklær.
 11. Fulle søppelsekker knyttes igjen og settes på rommet innenfor wc. Flasker fjernes av lånetaker.
 12. Overtredelse av ovenstående regler eller annet mislighold vil kunne føre til at rett til senere lån bortfaller.
 13. Det er røykvarslere i lokalene og brannslukningsapparat på kjøkkenet.