Gjesterom og gjesteleilighet

Har du ikke overnattingsplass til dine gjester i leiligheten din? Borettslaget har to gjesterom med 4 sengeplasser hver,  og en gjesteleilighet med sengeplass til max 6 personer, til disposisjon for beboerne.

Gjesterommene ligger i 46A og 52A, og har sengeplass til 4 (2 køyesenger), og tilhørende dusj og toalett.  Leiepris for gjesterom er kr 100,- per  døgn (fra kl 16:00 - 14:00 neste dag). Det er en begrensning på maksimalt 7 døgn sammenhengende leieperiode per beboer.Beboere som leier rommet er ansvarlige for at rommet og badet blir ryddet og rengjort etter bruk.

Bilder av gjesterom her:

Gjesterom i 52A:/Portals/2/Gjesterom%2052A.jpg  Gjesterom 46A: /Portals/2/Gjesterom%2046A-2_1.jpg Gjesteromsbad:/Portals/2/Gjesteromsbad_1.jpg

REGLER FOR UTLÅN AV GJESTEROM I HOVSETERVEIEN i 46A og 52 A.doc 

Gjesteleiligheten ligger i Hovseterveien 52A. 

Leiligheten er en ettromsleilighet med åpen kjøkkenløsning og bad. Det er soveplass til max 6 personer (dobbeltseng, køyeseng og sovesofa). 

Det er kun beboere i Meklenborg borettslag som kan leie leiligheten til sine gjester. Leiligheten er utstyrt med dyner og puter, men leietaker må selv holde sengetøy, håndklær osv. Leietaker vasker selv etter bruk. Det vil være mulig å bestille vask til kr 1000,-. Vask må bestilles på forhånd.

 

Bilder av gjesteleiligheten:

Leiepris for gjesteleiligheten er kr. 400,- per døgn. 

Her er lenken til vår bestillingsløsning. Her kan man se om det er ledig og legge inn reservasjon. https://romis.no/booking/meklenborg. Man får da en bekreftelse på reservasjon, men en endelig bekreftelse på bestilllingen må være mottatt fra kontoret før den er gyldig.

Bestilling kan også gjøres  hos daglig leder/vaktmester. Send forspørsel på epost til meklenborg@meklenborg.no  eller vaktmester@meklenborg.no, eller ring i kontortiden, tel 22 49 45 19. 

Man kan få tilgang til gjesterom og gjesteleilighet på egne brikker, slik at de som leier slipper å hente brikke på kontoret. Ved bestilling oppgir beboer hvilket brikkenummer man ønsker tilgang på, så legger vi inn dette på brikken. Både grønne og hvite brikker kan benyttes til dette. 

 

Ellers må adgangsbrikker hentes på kontoret i Hovseterveien 44C i trefftiden. Trefftiden er tirsdag, onsdag og torsdag kl 1200 - 1300, og onsdag kl 1900-2000.

 

Betaling. Etter bestilling vil du få tilsendt en betalingsepost. Avbestilling må gjøres innen 14 dager før leiedato, ellers må man betale leien.

NB: Husk at kontoret ikke er betjent på fredager, så registering av adgang på brikker må være sendt inn på epost senest torsdag kl 1300! 

 

Gjesteleilighet: Regler for utleie.docx